2022 mezunumuz Ceyhun Efe Kayan yapay zeka alanında yapacağı çalışmalar için Drexel Üniversitesi Doktora Programı’ndan tam burs aldı

     2022 bölüm birincimiz Ceyhun Efe Kayan yapay zeka alanında yapacağı çalışmalar için Amerika, Philadelphia’daki Drexel Üniversitesi Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Doktora Programı’ndan 2022 Güz döneminde başlamak üzere tam burs aldı. Ceyhun Efe Kayan, Teksas MD Anderson Kanser Enstitüsü ile kanser araştırmalarında yapay zeka tabanlı metodolojilerin geliştirilmesi ve uygulanması üzerine yoğunlaşan ortak bir araştırma projesine katılacak.

      Drexel Üniversitesi, U.S. News & World Report’un “Amerika’nın En İyi Kolejleri” listesinde ilk 100’de yer almaktadır. Bunun yanı sıra Drexel Üniversitesi, Amerikan Eğitim Bakanlığı tarafından “Amerika’nın En iyi 40 Kapsamlı Araştırma Üniversitesi” arasında gösterilmektedir. Texas Üniversitesi MD Anderson Kanser Merkezi, kanser hasta bakımı, araştırma, eğitim ve önlemeye odaklanan dünyanın en saygın merkezlerinden biridir ve U.S. News & World Report’un “En İyi Hastaneler” sıralamasında kanser araştırmalarında 1 numara seçildi.

      Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder, doktora eğitiminde başarılar dileriz.