Aramıza yeni katılan öğrencilerimizi ağaç dikme etkinliği ile karşıladık

Elektrik Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında birinci sınıf öğrencilerimize, bölüm ders programımız, bölümümüzdeki uzmanlık alanları, EE101 dersinin işleyiş kuralları, kariyer planlama, öğrenme teknikleri gibi pek çok konuyu kapsayan seminerler ders koordinatörleri Dr. Barış Atakan ve Dr. Kıvılcım Yüksel tarafından verilmiştir. Akabinde birinci sınıf öğrencilerimiz ile birlikte bölüm binası önündeki yeşil alana çam fidanları ve İYTE meyveliğine elma ve mandalina fidanları dikilmiştir.

Kıymetli öğrencilerimize çabalarının sonuçlarını en verimli şekilde alacakları mutlu ve başarılı bir eğitim hayatı dileriz. Sürdürülebilir kampüs hedefi ile bizlere destek olan sayın Nebahat Ekşi Hanım ve İYTE Destek Hizmetleri çalışanlarına çok teşekkür ederiz.