IEEE Türkiye Şubesi tarafından düzenlenen The Undergraduate Academic Conference (TUAC) ilanı

Bu yıl ikincisi düzenlenen The Undergraduate Academic Conference (TUAC) ‘ın ilanı ile ilgili duyuruya IEEE Türkiye Şubesi Başkanı Prof. Dr. H. Fatih Uğurdağ tarafından gönderilen aşağıdaki mailden ulaşabilirsiniz.

Değerli Hocalarım ve Sevgili Öğrenciler,

IEEE Türkiye Şubesi olarak lisans öğrencilerinin katılımına yönelik bir akademik konferans olan The Undergraduate Academic Conference’ın (TUAC) bu yıl ikincisini düzenliyoruz. TUAC’ın amacı lisans öğrencilerini, akademik yazma ve sunum becerilerini geliştirme konusunda teşvik etmek ve daha lisans hayatında bir konferans deneyimi edinmelerini sağlamaktır.

TUAC 2022 ile ilgili olarak sizi kısaca bilgilendirmek isterim:

• Konferansın dili (hem bildiri hem de sunum) İngilizcedir.
  • Aşağıdaki alanlarda bildiriler gönderilebilir. Genel olarak, tüm mühendislik ve fen bilimleri öğrencilerinin katılımını bekliyoruz.
    • Electrical and Electronics Engineering
    • Computer Science
    • Robotics and Mechatronics
    • General Engineering
    • Natural Sciences
  • Bildirilerde yazar olarak yalnızca lisans öğrencileri yer alabilmektedir. Danışmanlar, destek verenler ve/veya katkıda bulunan lisansüstü seviyede derecesi olan kişilere “Acknowledgments” kısmında teşekkür edilebilir.
  • Bildiri göndermek için son tarih 3 Haziran’dır.
  • Kabul edilen bildirilerdeki tüm yazarlar için IEEE Türkiye Şubesi birer fidan bağışında bulunacaktır.
  • Konferans 2-3 Temmuz tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenecektir.
  • En iyi bildiri ödülü alan yazarlara bir yıllık IEEE üyeliği hediye edilecektir.

Detaylı bilgiler ve bildiri gönderimi için tuac.ieee.org.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Başta bitirme çalışması yapan son sınıf öğrencileri olmak üzere, tüm öğrencilerinizi TUAC 2022’ye bildiri göndermeye ve bu deneyimi edinmeye davet ediyoruz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. H. Fatih Uğurdağ