Bölümümüzde Uygulamalı Endüstriyel Otomasyon Eğitimi

Öğrencilerimizin, sektörde talep gören konularda kendilerini geliştirmelerini hedeflediğimiz etkinlikler kapsamında, 27-28 Aralık 2021 tarihlerinde bölümümüzde uygulamalı bir eğitim semineri gerçekleştirilmiştir.

IEEE IYTE öğrenci topluluğu ve bölümümüzün katkılarıyla organize edilen eğitimde ele alınan başlıklar şunlardır:

• PLC (Programmable Logic Controller) Programlanabilir Mantıksal Denetleyicilerin yapısı, kullanım alanları, seçim kriterleri, PLC ile operatör panelleri arasındaki haberleşme protokolleri, PLC ve insan arayüz etkileşim ortamları.

Endüstriyel Otomasyon konusundaki kıymetli tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan sayın Ergün Gözek, anlattığı konularla ilgili uygulamaları da iki günlük eğitim kapsamında gerçekleştirmiştir.

Eğitmenimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.